Een omelet vormt een gemakkelijke basis voor een ontbijt (of lunch, of diner!), maar met de vulling kun je altijd experimenteren. Deze vulling van paddenstoelen met verse kruiden is bijvoorbeeld heerlijk!
Macro’s:
- vet: 22 g
- Eiwit: 17 g
- Netto koolhydraten: 7 g
- Vezels: 1 g
Ingrediënten:
- Ei: 4 stuks
- Zout: naar smaak
- Kokosolie: 2 el
- Kastanjechampignons: 300 g
- Verse bieslook: 2 el
- Verse basilicum: 2 el
- Zwarte peper: naar smaak
Bereiding:
- Klop de eieren los met zout, en verhit 1 el kokosolie in een koekenpan. Bak 2 omeletten van de geklopte eieren en leg apart.
- Verhit 1 el kokosolie in een hapjespan en bak hierin de kastanjechampignons op middel-laag vuur in 5-7 minuten zachtjes gaar.
- Vul de omeletten met de gebakken champignons en garneer met bieslook, basilicum en peper.