Salade met gegrilde kip en avocado
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Verhit een grillpan op middelhoog vuur.
Snijd de kipfilet in de lengte in stukjes.
Grill de kipfilet goudbruin en gaar. Bestrooi tijdens het grillen met de kurkuma.
Verdeel de spinazie en rucola over 2 borden.
Snijd de komkommer in halve maantjes en verdeel over de sla.
Maak het lente-uitje schoon en snijd in dunne ringen. Strooi deze over de salade.
Snijd de avocado doormidden en schep het vruchtvlees eruit. Leg op beide borden een halve avocado.
Verdeel de gegrilde kip over de 2 borden.
Besprenkel beide salades met wat olijfolie en azijn.
Breng op smaak met wat zout en peper.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Mag je een kleinbeetje mayo door de salades doen?
Hi Ellen, ja hoor. Mayo is keto proof 🙂 Kies wel voor de mayo met de minste aantal koolhydraten erin en de meeste vet 😉