Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Broccoli-Kaas Soep voor 1 persoon

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

5 reacties Plaats reactie

  1. Mijn dochter (17) moet om medische redenen (voorlopig) koolhydraatarm eten. Ze is echter vegetarisch. Is het ketodieet dan wel haalbaar/lekker? Granen zijn ook voorlopig taboe, en suiker uiteraard ook. Ze eet wel eieren en kaas. Ik zoek me suf maar lekkere recepten want elke dag groenten met een eitje gaat ook vervelen. Vooral zoek ik een alternatief voor brood en crackers. Ik vraag me af of het zin heeft het boek aan te schaffen. Het gerecht van deze week is toevallig wel passend

    Beantwoorden
    • Hi Marit, je zou de Raw crackers kunnen proberen ( oa te koop bij AH) maar ik zou vooral gaan voor ei-muffins, omelet, frittata’s ed. Die kan je allemaal makkelijk meenemen en warm of koud eten. Maar je hebt natuurlijk ook leuke thermosbakjes en flesjes om soepen, curry’s en stampot mee te nemen

      Beantwoorden

Laat een reactie achter

[Keto Weekmenu]
[Keto Weekmenu]