Portobello steak met avocado chimichurri
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 5
Snijd de avocado doormidden en doe het vruchtvlees in een kommetje.
Prak de avocado fijn.
Hak de peterselie fijn.
Voeg peterselie, limoensap, chilivlokken en een snuf peper en zout toe en roer door elkaar.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur.
Grill de portobello’s in enkele minuten per kant gaar.
Serveer de portobello’s met een ruime hoeveelheid chimichurri. Smakelijk!
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Vrucht vlees in het kommetje nog gebruiken voor de avocado mix?
Hoi,
Ja, je gebruikt het vruchtvlees voor de chimichurri 🙂