Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Mexicaanse Gevulde Komkommer Voor 2 personen

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

6 reacties Plaats reactie

  • Hallo Jose,

   Ook deze pagina heb ik zojuist geopend op mijn telefoon en op mijn laptop.. en het recept is bij mij gewoon zichtbaar.

   Open je de pagina’s op een tablet, telefoon of PC?

   Beantwoorden
 1. Ik ben ingelogd maar ik kan niet bij de recepten. Ik kom steeds bij het formulier dat ik me moet inschrijven. Heel irritant want gisteren had ik het recept gezien en ik wilde het nu gaan klaarmaken maar ik kan er niet meer bij. Ook niet bij de andere items.

  Beantwoorden
 2. Hoi, ik zie dat er 13g vezels en 37g koolhydraten per portie in dit gerecht zitten. Dat komt neer op 25g netto koolhydraten per portie, als ik me niet vergis? Is dat niet erg veel, aangezien een dagelijks totaal van 25 gram netto koolhydraten wordt aangeraden om in ketose te blijven? Alvast bedankt voor de toelichting

  Beantwoorden
  • Hoi Sjoera,

   Dat klopt. Het zijn voor een ketogene maaltijd vrij veel netto koolhydraten.

   Het verschilt echter per persoon wat de tolerantie/grens is om in en uit ketose te raken. Voor sommige mensen ligt deze grens op 50, bij anderen op 20 of 25. De ene persoon kan zich dus meer veroorloven dan de anderen.

   Vaak kunnen mensen die al gedurende langere tijd in ketose zijn en vetgeadapteerd met een actieve levensstijl meer koolhydraten nuttigen zonder uit ketose te geraken.

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

[Keto Weekmenu]
[Keto Weekmenu]