Paleo frambozen fudge
Handig voor onderweg; heerlijke frambozen fudge! Heb je meteen je portie goede vetten voor die dag binnen. Voor de liefhebbers; maak de fudge met extra vierge kokosolie. Zoetigheid, dat is aan mij wel besteed. Ik eet graag groenten, maar 1 keer per dag een gezonde snack daar kijk ik altijd naar uit!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 12
Stuks 12
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 180
Zorg dat de kokosboter en kokosolie warm zijn en de frambozen op kamertemperatuur (niet uit de koelkast).
Doe alles (behalve de pistachenoten) in een keukenmachine en mix tot een egale massa.
Leg wat pistachenoten onderin een muffin of bonbon vormpjes (van papier of siliconen).
Giet het frambozen mengsel in de vormpjes erop.
Besprenkel met pistachenoten.
Laat afkoelen en uitharden in de koelkast of vriezer.
Bewaar gekoeld.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
graag zou ik het menu ontvangen
alvast bedankt
Hi Annet, mailtje is verstuurd!
Beste Hamist,
Hoe lang kun je de frambozenfudge buiten de koelkast bewaren? Kan het mee in een brooddoos of “smelt” het dan?
vriendelijke groet, Hanneke
Hee Hanneke! Kokosolie smelt vrij snel dus ik zou het er niet op gokken om het in een brooddoos te doen. Tenzij je op een of andere manier het koel kan houden.
ok, dank je!
Graag gedaan 🙂