Groene kipsalade
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Supermarinade
Saladetopping
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 80
Kooktijd 15
Maak de supermarinade en gebruik een halve portie.
Snijd de kippendijfen in blokjes en meng de marinade er doorheen. Laat ten minste 1 uur (of een hele nacht) marineren.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes rondom goudbruin en gaar.
Snijd de sla grof, snijd de artisjokharten in kwarten.
Verdeel de sla, artisjokharten, olijven en kiemen over 2 borden. Leg de kipstukjes erop.
Maak de salade topping en gebruik voor dit gerecht 2 eetlepels.
Besprenkel met olijfolie en citroensap en garneer met de saladetopping.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.