Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Hamist | Team Keto.nl

No comments

Groene kipsalade

Groene kipsalade
Salades, Gevogelte & Wild Recepten

Groene kipsalade

Macro's (per portie)

Vetten 79% (78 g)
Eiwitten 14% (32 g)
Vezels 3% (7 g)
Koolhydraten 79% (78 g)
887 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Kippendijen
300
g
Kokosolie
1
el
Baby Romeinse sla
1
krop
Artisjokhart
240
g
Zwarte olijven
70
g
Broccoli kiemen
2
handje(s)
Olijfolie
60
ml
Citroensap
3
el
Supermarinade
Verse koriander
15
g
Peterselie
10
g
Verse munt
10
g
Lente-ui
3
stuk(s)
Verse gember
2
cm
Knoflook
2
teentje(s)
Limoensap
4
el
Olijfolie
2
el
Keltisch zeezout
0.5
tl
Saladetopping
Gedroogde vijgen
50
g
Zonnebloempitten
40
g
Walnoten
25
g
Maanzaad
15
g
Rozenblaadjes
2
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 80

Kooktijd 15

1

Maak de supermarinade en gebruik een halve portie.

2

Snijd de kippendijfen in blokjes en meng de marinade er doorheen. Laat ten minste 1 uur (of een hele nacht) marineren.

3

Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de kipstukjes rondom goudbruin en gaar.

4

Snijd de sla grof, snijd de artisjokharten in kwarten.

5

Verdeel de sla, artisjokharten, olijven en kiemen over 2 borden. Leg de kipstukjes erop.

6

Maak de salade topping en gebruik voor dit gerecht 2 eetlepels.

7

Besprenkel met olijfolie en citroensap en garneer met de saladetopping.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Plaats een reactie