Fritatta van Champignons
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Snij de champignons in plakjes, bak de bacon en snij deze in stukjes. Klop de eieren los.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Plaats een grote ovenproof pan op het vuur en voeg de olijfolie toe.
Bak de champignons tot ze bruin worden, ca. 3 minuten.
Voeg de spinazie en bacon toe en bak een minuut mee.
Voeg de eieren toe en laat even kort bakken. Til de randen van de fritatta op met een
spatel zodat de rest eronder kan glijden, doe dit voor ca. 4 minuten.
Verdeel de geitenkaas hierover en voeg naar smaak zout en peper toe.
Bak in de oven totdat het lichtbruin en gaar is, zo’n 15 minuten.
Haal de frittata uit de oven, en laat 5 minuten rusten.
Snijd in 6 punten en serveer warm.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.