Fritatta met zalm
Een iets minder standaard ontbijt voor velen is het bakken van een fritatta. Echter alleen de geur al van deze fritatta met zalm... héérlijk. Ik zou hem morgenochtend direct maken als ik jou was. Maar je kunt hem natuurlijk net zo goed voor de lunch bewaren 🙂
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 20
Klop alle eieren los met zout, peper en dille.
Smelt de ghee in een koekenpan op middelhoog vuur.
Giet de helft van het eiermengsel in de pan.
Na ongeveer 2-3 minuten komt het ei los van de zijkant van de pan en dan kan je het ei gaan beleggen met de zalm, ui en kappertjes.
Giet daarna de rest van de eieren over de fritatta.
Zodra deze laag ook weer loskomt van de zijkant van de pan kan je dit onder een grill zetten om de fritatta verder te laten garen. Smakelijk!
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Klinkt heel erg lekker. Ga ik gauw proberen!
Maar wanneer komen die citroenpartjes aan bod?
Goh, dat is een goeie vraag! Gaan we naar kijken.