Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Veelzijdig Paleo brood

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

10 reacties Plaats reactie

 1. Hallo,

  Ik heb een week geleden mij ingeschreven voor het keto weekmenu maar tot op heden niks ontvangen.
  Daarbij vraag ik mij af of je er gewoon mee kan beginnen of moet je toch de eiwitten, vetten en koolydraden tellen?

  Beantwoorden
  • Hi Christine, geen idee wat er mis is gegaan maar ik heb het bestand opgestuurd naar je. Als je in ketose wilt komen dan is het wel handig om je macro’s te berekenen en je eraan te houden. Als ketose niet belangrijk is voor je maar je wilt gewoon kh-arm eten dan kan dat gewoon.

   Beantwoorden
 2. Hi
  ik heb dit zojuist gebakken maar helaas … het is niet gelukt. Het deeg brokkelt uit elkaar. Ik kan er geen stukje af snijden. Ik vond het er al zo droog uit zien. Mist er niet iets bij de ingredi├źnten? Wat kan er mis zijn gegaan? Groet ilona

  Beantwoorden
 3. Heb het brood zojuist gemaakt, omdat ik in de reacties al las dat het droog en brokkelig was een flinke scheut lauw water toegevoegd. Hij is perfect, luchtig en kan hem makkelijk in plakken snijden. Smaakt ook super. Jammer dat ik geen foto kan delen!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

[Keto Weekmenu]
[Keto Weekmenu]