Buddha bowl
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan.
Bak de bloemkoolrijst tot deze bijna gaar is.
Schuif aan de kant en voeg de groene aspergetips toe.
Bak tot alles gaar is.
Verdeel de spinazie over 2 bowls en daar overheen de aspergetips en bloemkoolrijst. Trek de gerookte zalm uit elkaar, snijd de avocado in plakken en en leg erbij.
Hak de amandelen grof en strooi over de salade.
Garneer als laatste met de olijfolie en witte wijnazijn.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.