Honing-mosterdkip
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 45
Verwarm de oven voor tot 180°C.
Snijd de koriander en teentjes knoflook fijn.
Leg de kippenbouten in een ovenschaal.
Meng in een kommetje mosterd met honing, koriander, knoflook en zout en besmeer de kippenbouten met het mengsel.
Rooster de de kip in 45 minuten gaar.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Hallo!
Heel lekker kipgerecht! Maak hem vaak! Ons valt op dat hij wel een uur in de oven moet om gaar te worden. Ook heb ik een kleine aanmerking: in de ingeredientenlijst staat geen honing, maar wel in de verderop bereiding van het recept. Ik dacht dat honing beter was om niet te eten bij een ketodieet, dus dit hoort er denk ik niet in, klopt dat?
Groetjes Laura
Hoi Laura, Dit gaat om de honing mosterd dressing dus dit is niet apart nog honing 🙂