Knapperig Buikspek uit de oven
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 70
Kooktijd 270
Meng limoensap met knoflook, zout en alle kruiden.
Snijd het buikspek aan de huidkant diagonaal in en wrijf het in met het kruidenmengsel.
Laat ten minste 1 uur marineren in de koelkast, liefst langer.
Verwarm de oven voor tot 220°C.
Leg het buikspek in een ovenschaal met de huidkant boven en bak het 30 minuten.
Verlaag de oventemperatuur tot 175°C en bak het buikspek nog een uur, of tot het knapperig is geworden.
Snijd het buikspek voor het serveren in stukken.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
misschien is het handig bij dit soort recepten niet alleen het vlees weer te geven maar ook een suggestie voor bijgerechten b.v. een lekkere salade met wat gefrituurde zoete aardappelblokjes. Maakt het recept als inspiratiebron rijker.
Bedankt voor de suggestie Arie, dat gaan wij zeker een volgende keer doen 🙂