Witlof bootjes met kip-kerrie salade
Iedereen kent de kip-kerrie salade wel. Deze gezonde variant met blauwe bessen is hier een leuke en smakelijke variant op. Ook leuk als appetizer op een feestje!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 10
Snijd de blauwe bessen in kwartjes, snipper de ui, pers de citroen, was de witlof en hak de cashewnoten grof.
Breng een steelpan met water aan de kook en pocheer hierin de kip tot deze gaar is (ongeveer 12 minuten)
Haal de kip uit de pan en laat op een bord afkoelen.
Snijd de kip in kleine blokjes.
Meng in een kommetje de mayo, citroensap, kerriepoeder, peper en zout.
Roer hier kip, blauwe bessen en ui doorheen.
Snijd het harde uiteinde van de witlof en haal de bladeren uit elkaar.
Leg de de witlof blaadjes op een mooie serveerplaat en schep op elk
blaadje 1 eetlepel van de kip-kerrie salade.
Garneer met de cashewnoten en eventueel nog met wat kerriepoeder.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.