Geroosterde asperge salade met zalm
Deze salade ziet er indrukwekkend uit, maar is toch makkelijk te maken.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Snijd de zalm in stukken.
Pers de knoflook, halveer de cherrytomaatjes en pers het sap uit de citroen.
Rooster in een droge koekenpan op middelhoog vuur de pijnboompitten goudbruin.
Verhit in dezelfde pan de ghee, voeg de aspergetips toe en bak even (regelmatig roeren).
Voeg knoflook, zout, peper en citroensap toe en bak nog even mee.
Verdeel veldsla over 4 diepe borden maak de salade op door cherrytomaatjes, zalm, asperges (inclusief de ghee en citroensap uit de pan) erover te verdelen.
Garneer met de pijnboompitjes en amandelschaafsel.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.