Gevulde eieren op 2 manieren
De welbekende gevulde eieren, maar ken je deze 2 varianten ook al? Heerlijk als tussendoortje.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Stuks 12
Gevulde eieren met olijven:
Gevulde eiren met wortel:
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 1
Kook de eieren in 7 minuten gaar. Laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Snijd de eieren in de lengte doormidden en haal de dooiers eruit. Verdeel de dooiers over 2 kommetjes (3 in elk).
Gevulde eieren met olijven:
Hak de 3 groene olijven zo fijn mogelijk. Meng deze met de eidooiers en de mayonaise tot een smeuïge massa. Breng op smaak met zout en peper.
Doe de vulling in een spuitzak en spuit het in de holtes van de 6 halve eieren.
Snij de 2 olijven in plakjes (6 plakjes in totaal) en garneer hier de eieren mee.
Gevulde eiren met wortel:
Hak de geraspte wortel nog iets fijner. Meng deze met de eidooiers, paprikapoeder en de mayonaise tot een smeuïge massa. Breng op smaak met zout en peper.
Doe de vulling in een spuitzak en spuit het in de holtes van de 6 halve eieren.
Bestrooi elk ei met wat paprikapoeder.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.