Zalm met Italiaanse courgette
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 15
Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de courgettes in plakken en halveer de olijven. Snijd de basilicum fijn en snijd de citroen in partjes.
Meng 1 el kokosolie door de plakken courgette en verdeel ze over de bakplaat.
Rooster de courgette in 15 minuten gaar.
Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan en bak hierin de zalmfilet in 2-3 minuten per kant rosé.
Serveer de zalm met de geroosterde courgette. Garneer met olijven en basilicum en bestrooi met wat peper en zout.
Besprenkel met wat citroensap.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
ga het recept testen, als het bevalt wordt het ’t menu voor 1ste kerstdag! Dank voor dit eenvoudige recept.
Super Marcelle, hopelijk gaat deze goed bevallen! 🙂
En het is inderdaad een feestelijk recept, goed idee voor de kerst.