Spiesjes met chorizo en garnalen
Ik vind chorizo heerlijk! combineer ze met garnalen en deze spiesjes zullen als lekker voorgerecht of hapje dan ook zeker in de smaak vallen.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 5
Was en pel de garnalen, snijd de chorizo in plakjes en snijd de knoflook fijn, pers de limoen uit.
Meng de garnalen met de kokosolie, knoflook, limoensap, zout en peper in een kommetje en laat even marineren.
Rijg de chorizo en de garnalen aan houten satéprikkers die een half uurtje in water gelegen hebben.
Verhit een grillpan op mediumhoog voor en bak de garnalenspiesjes tot de chorizo een knapperig randje heeft en de garnalen gaar zijn.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.