Salade met kip in een knapperig korstje
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet een bakplaat met een vel bakpapier klaar.
Doe het ei in een kommetje en kluts met een vork.
Doe de kokossnippers in een ander kommetje.
Snijd de kipfilet in reepjes. Leg ze plat neer en gebruik en pan (of vleeshamer) om ze plat te slaan.
Haal elk reepje door het ei en vervolgens door de kokos. Leg op de bakplaat.
Herhaal tot alle kip op is.
Bak de kipfilet in 15-20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven.
Verdeel de sla over een kom/2 borden. Verdeel daar overheen de tomaat en komkommer. Leg daar bovenop de kip.
Besprenkel met olijfolie, balsamico en een snuf peper en zout.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Momenteel eet ik Koolhydraten arm en ben benieuwd, hoe de KETO menus eruit zien.
Hee Joan! Dat is helemaal prima. Bovenaan de pagina kan je de weekmenu aanvragen 🙂