Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Nicolas

5 comments

Gember-Biefstuk Roerbak met Bloemkoolrijst

Gember-biefstuk roerbak met bloemkoolrijst
Vleesgerechten

Gember-biefstuk roerbak met bloemkoolrijst

Macro's (per portie)

Vetten 49% (25 g)
Eiwitten 27% (31 g)
Vezels 6% (7 g)
Koolhydraten 49% (25 g)
456 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ingrediënten marinade
Witte wijnazijn
1
el
Coconut aminos
2.5
el
Verse gember
2
cm
Knoflook
1
teentje(s)
Chilivlokken
0.5
tl
Komijn
0.5
tl
Olijfolie
1
el
Overige ingrediënten
Biefstuk
200
g
Olijfolie
2
el
Gele paprika
1
stuk(s)
Broccoli
200
g
Bloemkool
350
g
Lente-ui
1
stuk(s)
Zwarte peper
1
snufje
Zout
1
snufje

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 40

Kooktijd 5

1

Meng in een kommetje alle ingrediënten voor de marinade door elkaar.

2

Snijd de biefstuk in puntjes en voeg deze toe aan de marinade. Schep om zodat alles bedekt is met de marinade. Laat minimaal een half uur marineren.

3

Verhit een wok op hoog vuur met wat olie. Schep hierin de biefstukpuntjes (zonder het vocht van de marinade) en bak ze 1 minuut aan.

4

Draai het vuur naar halfhoog en voeg de paprika en aspergebroccoli toe met een snuf zout.

5

Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met wat olie.

6

Bak hierin de bloemkoolrijst met een snuf zout en peper tot deze gaar is.

7

Serveer de bloemkoolrijst met de gember-biefstuk roerbak.

8

Snijd de lente-ui in ringetjes en garneer daarmee het gerecht.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

5 gedachten over “Gember-Biefstuk Roerbak met Bloemkoolrijst”

Plaats een reactie