Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Nicolas

1 comment

Rendang met Basilicum

Rendang met bacilicum
Vleesgerechten, Ovengerecht

Rendang met bacilicum

Macro's (per portie)

Vetten 46% (23 g)
Eiwitten 47% (52 g)
Vezels 2% (2 g)
Koolhydraten 46% (23 g)
447 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 6

Kokosolie
3
el
Ui
2
stuk(s)
Knoflook
4
teentje(s)
Gedroogde koriander
2
el
Komijn
1
el
Laos
1
el
Runderlap
1500
g
Verse gember
4
cm
Citroengras (Sereh)
1
stengel(s)
Kaffir limoen blad
5
stuk(s)
Laurierblad
3
stuk(s)
Verse basilicum
6
el
Rode peper
3
stuk(s)
Zout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 245

1

Verwarm de oven voor tot 170 graden Celsius.

2

Verhit de kokosolie in een braadpan en bak hierin de gesnipperde ui en de knoflook zachtjes aan tot deze beginnen te geuren.

3

Voeg het korianderzaad, komijnzaad en laos toe en bak dit kort mee.

4

Voeg nu de blokjes rundvlees toe en schep deze door het kruidenmengsel in de pan tot alle blokjes vlees er mee bedekt zijn.

5

Schenk water in de pan en voeg ook de gemberwortel, citroengras, kaffir limoenblad , salam en rode pepers toe en schep alles goed door elkaar. Doe de deksel op de pan en laat het gerecht 4 uur in de oven garen.

6

Verwijder voor het serveren de gemberwortel, citroengras, laurierblad en rode pepers.

7

Voeg eventueel wat zout naar smaak toe en garneer het gerecht vlak voor het serveren met de Thaise basilicum. Eet smakelijk!

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

1 gedachte over “Rendang met Basilicum”

Plaats een reactie