Pestoburgers
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 10
Verwarm de oven voor tot 180°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snipper de rode ui en snijd de basilicum fijn.
Bestrijd de portobellos aan de bovenkant met olijfolie, leg ze op de bakplaat en bak in 10 minuten gaar.
Combineer in de tussentijd het rundergehakt met de rode ui, pijnboompitten, basilicum ,peper en zout. Kneed goed door elkaar en vorm 4 burgers van het mengsel, leg deze apart.
Verhit 1 el kokosolie in een koekenpan en bak hierin de burgers in 4 minuten per kantgoudbruin en gaar.
Verhit 1 el kokosolie in een andere koekenpan en bak hierin 4 spiegeleieren.
Neem telkens een blad ijsbergsla en leg hierin eerst een portobello, dan een burger en vervolgens een ei. Vouw het blad dicht en houd het eventueel op zijn plaats met een prikker. Serveer meteen.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.