Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Hamist | Team Keto.nl

No comments

Paleo Fish Cuisine

Paleo Fish Cuisine
Visgerechten, Ovengerecht

Paleo Fish Cuisine

Waarom zou je de kant-en-klare fish cuisine uit het vriesvak in de supermarkt nog kopen als je het ook gewoon zelf kunt maken, maar dan helemaal paleo? Dit is zo’n gerechtje waar we je zeker heel erg blij mee gaan maken! Lekkere krokante vis met een overheerlijke smaak. Een perfect maaltje op doordeweekse avond met bijvoorbeeld zoete aardappel en groenten.

Macro's (per portie)

Vetten 70% (24 g)
Eiwitten 22% (17 g)
Vezels 3% (2 g)
Koolhydraten 70% (24 g)
309 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 4

Ghee
3
el
Citroen
0.5
stuk(s)
Amandelmeel
100
g
Provençaalse kruiden
1
tl
Peterselie
1
tl
Knoflookpoeder
0.5
tl
Koolvisfilet
4
stuk(s)
Zout
1
naar smaak
Zwarte peper
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 10

Kooktijd 25

1

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en vet een ovenschaal lichtjes in.

2

Rasp de citroen en pers hem uit en hak de peterselie fijn.

3

Roer ghee, citroensap en citroenrasp door elkaar in een kommetje.

4

Meng in een tweede kom amandelmeel, Provençaalse kruiden, peterselie, knoflook, zout en peper.

5

Leg de visfilets in de ovenschaal.

6

Lepel het gheemengsel erover heen en bestrooi daarna met het amandelmeelmengsel.

7

Bak gedurende 25 minuten goudbruin en krokant in de oven.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Plaats een reactie