Mongoolse Runderstoof
Of dit gerecht echt afkomstig is uit Mongolië valt te betwijfelen; het is namelijk vooral een hit in een Amerikaanse fastfood keten. Ik heb het gerecht helemaal Paleo-proof gemaakt en ik kan je vertellen dat het ontzettend lekker is. Echt de moeite waard om te proberen!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 480
Snipper de ui, snijd de runderlappen in blokjes, de lente-ui in ringen, snijd de rode pepers en knoflook fijn en rasp de gember.
Combineer uien, knoflook, runderriblappen, gember, rode peper, coconu taminos, laurier, peper en bottenbouillon in de slowcooker en schep goed door elkaar.
Zet de slowcooker op de lage stand en laat het gerecht in 7 à 8 uur gaar stoven.
Garneer voor het serveren met de bosuitjes.
TIP: Dit gerecht is heel lekker bij bloemkoolrijst, maar ook bij de basis voorstamppot, courgettenoodles of geroosterde groenten.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.