Kruidenrijst met garnalen
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 5
Snijd de bloemkool in roosjes. Snipper de ui en snijd de knoflook, koriander en peterselie fijn. Rasp en pers de limoen.
Rasp de bloemkoolroosjes tot korrels ter grootte van rijst met behulp van een foodprocessor of blender.
Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
Bak knoflook en komijnzaad enkele seconden mee en voeg daarna de bloemkoolrijst toe.
Schep de bloemkoolrijst goed om en voeg daarna de garnalen, limoensap en –rasp en het zout toe. Bak het geheel in 3-4 minuten al omscheppend gaar.
Meng op het laatste moment koriander en peterselie door het gerecht.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.