Japanse vegan vibes met deze Komkommersushi! Is het geen plaatje?!
Komkommersushi
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd
Schep het vruchtvlees uit de avocado en prak met een vork tot een romig mengsel. Breng op smaak met een snuf zout en peper.
Snijd de uiteindes van de komkommer en schaaf in lange dunne plakken.
Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bleekselderij en rode paprika in dunne repen.
Pak een plakje komkommer, verdeel er wat avocadomengsel op en leg bovenaan wat radijsjes. Leg er een aspergetip, bleekselderij en rode paprika op. Rol op.
Herhaal met alle overige ingrediënten.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.