Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Nicolas

No comments

Komkommersushi

Japanse vegan vibes met deze Komkommersushi! Is het geen plaatje?!

Komkommersushi

Komkommersushi

Macro's (per portie)

Vetten 63% (16 g)
Eiwitten 7% (4 g)
Vezels 16% (9 g)
Koolhydraten 63% (16 g)
228 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Komkommer
1
stuk(s)
Avocado
1.5
stuk(s)
Keltisch zeezout
1
snufje
Zwarte peper
1
snufje
Bleekselderij
1
stengel(s)
Rode paprika
0.5
stuk(s)
Radijs
8
stuk(s)

Bereidingswijze

Moeilijkheid Easy

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd

1

Schep het vruchtvlees uit de avocado en prak met een vork tot een romig mengsel. Breng op smaak met een snuf zout en peper.

2

Snijd de uiteindes van de komkommer en schaaf in lange dunne plakken.

3

Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bleekselderij en rode paprika in dunne repen.

4

Pak een plakje komkommer, verdeel er wat avocadomengsel op en leg bovenaan wat radijsjes. Leg er een aspergetip, bleekselderij en rode paprika op. Rol op.

5

Herhaal met alle overige ingrediënten.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Plaats een reactie