Haringsalade
Deze haringsalade zit boordevol smaak en is heerlijk als lunch of voorgerechtje.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 1
Snijd de haring in kleine blokjes van 0,5 cm.
Schep de zaadlijsten uit de komkommer, deze gebruiken we niet.
Snijd de komkommer in kleine blokjes van 0,5 cm.
Snijd de bieslook fijn.
Meng in een kommetje haring, komkommer, kappertjes, kokosyoghurt en de helft van de bieslook door elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Pak 8 mooie blaadjes uit het hart van de kropsla.
Leg er 2 op elkaar en leg hierop 1 el van het haringmengsel.
Herhaal met de resterende ingrediënten.
Garneer met de overgebleven bieslook.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.