Frittata met Courgettenoodles
Een frittata is meestal niet het mooiste gerecht, maar de courgettenoodles maken deze frittata bijzonder. Meer kruiden dan peterselie, peper en zout heb je eigenlijk niet nodig, maar voel je vrij om extra groene kruiden toe te voegen wanneer je die toch nog hebt. Een bijkomend voordeel is trouwens dat het snijden van een courgette op de spiraalsnijder veel sneller gaat.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Verwarm de oven voor tot 200°C en verhit de kokosolie in een ovenvaste koekenpan.
Snijd de lente-ui in ringen en snijd de verse peterselie fijn.
Bak de bosuitjes zachtjes aan.
Maak in de tussentijd lange courgetteslierten met behulp van een spiraalsnijder en voeg deze toe aan de pan. Schep even kort om.
Klop de eieren op met peper en zout en schenk het mengsel in de pan. Roer alles goed door en bestrooi vervolgens met de verse peterselie.
Zet de pan in de oven en bak de frittata in 10 minuten gaar.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Ik had graag de recepten ontvangen
Hi! Welke recepten bedoel je precies? 🙂
Lijkt me heerlijk, maar ik zie geen recept.
Hee Karin, super dat je het even aangeeft! Hij doet het weer 🙂