Fritatta met bosui en asperge
Houden jullie ook zo van asperge? In deze fritatta met bosui is het een heerlijk vegetarisch paleo lunchgerecht.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 25
Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
Pers de knoflook en snijd de bosuitjes fijn.
Klop de eieren op met de amandelmelk en breng op smaak met peper en zout.
Smelt 1 eetlepel kokosolie in een niet te grote gietijzeren koekenpan en fruit hierin kort de ui en knoflook met de asperge.
Haal de groente uit de pan en smelt de overgebleven kokosolie in de pan.
Giet het eimengsel erin en de helft van alle groenten.
Zet de pan een kwartiertje in de oven tot het ei gestolt is.
Haal vervolgens de pan uit de oven en giet de rest van het ei met de groenten in de pan.
Laat dit ook weer een kwartiertje stollen in de oven tot het ei lekker fluffy is.
Bestrooi voor het serveren met de dragon en chillivlokken.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.