Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Nicolas

3 comments

Frittata met Boerenkool en Spekjes

Frittata met boerenkool en spekjes
Ovengerecht

Frittata met boerenkool en spekjes

Macro's (per portie)

Vetten 76% (29 g)
Eiwitten 19% (16 g)
Vezels 2% (2 g)
Koolhydraten 76% (29 g)
344 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 2

Ei
3
stuk(s)
Boerenkool
60
g
Rode paprika
0.5
stuk(s)
Spekblokjes
80
g
Amandelmelk
2
el
Olijfolie
1
el

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 25

1

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaaltje in met olijfolie.

2

Bak de spekjes uit in een pan zonder olie.

3

Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.

4

Verdeel boerenkool, paprika en spekjes over de ovenschaal.

5

Klop de eieren met de amandelmelk los in een kommetje. Breng op smaak met een snuf peper.

6

Giet het eimengsel over de groenten.

7

Bak de frittata 25 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

3 gedachten over “Frittata met Boerenkool en Spekjes”

Plaats een reactie