Disclaimer

We verlenen je hierbij toegang tot www.ketogeendieet.net en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. Daarbij behouden we het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan iemand mededeling te hoeven doen. De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend, geldt niet als vervanging van professioneel- of doktersadvies en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Aansprakelijkheid

We doen ons best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Het gebruik van de informatie is dan ook op eigen risico. Bij onze artikelen plaatsen we indien mogelijk relevante onderzoeken en bronnen waar we informatie vandaan halen en bevestigen. De informatie op deze website is geen professioneel of medisch advies. Bezoekers van de website dienen zelf contact met de huisarts op te nemen voor het starten met een dieet. We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het gebruik van incorrecte of onjuiste informatie. Hiernaast geven we geen garanties op gewichtsverlies of gezonder worden. Iedereen is anders waardoor een algemeen advies nooit voor iedereen hetzelfde werkt. Neem altijd contact op met de huisarts als je met een dieet begint of je gezondheidsklachten hebt.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling. In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaarden we geen aansprakelijkheid. Zoals eerder gezegd, we proberen alles up-to-date te houden maar dat is niet altijd mogelijk. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kunnen we bovendien niet aansprakelijkheid aanvaarden. Voor deze hyperlinks geldt dat we altijd verwijzen naar betrouwbare partijen, indien mogelijk.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende alle materialen liggen bij Ketogeendieet.net. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van ons, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. Indien er gebruik wordt gemaakt van de afbeeldingen op onze website dan is een duidelijke bronvermelding inclusief hyperlink vereist.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, zodat daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal. Kortom, we doen er alles aan om deze website up-to-date te houden maar ook beschermen we de website met deze disclaimer.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Plaats een reactie