Rode bieten carpaccio met spekjes
Kijk, dat is nog eens een creatief en heerlijk voorgerecht! Supersimpel en smaakvol bijgerechtje. Het ziet er zelfs een beetje hetzelfde uit als een echte carpaccio. Waarschuw je iedereen van te voren dat het groenten zijn die ze op gaan eten en geen vlees?
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 5
Bak de spekjes uit zonder olie in een koekenpan.
Rooster in een andere koekenpan kort de pijnboompitjes op middelhoog vuur.
Snijd de rode bieten in hele dunne plakken. Je kunt hiervoor ook een mandoline gebruiken.
Beleg vier borden met de gesneden rode bieten.
Doe er wat rucola op.
Besprenkel het met wat olijfolie.
Voeg de pijnboompitten en de spek er aan toe.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Hallo,
Zijn de rode bieten gekookt of rauw in dit recept?
Conny
Hi Conny,
Ze worden rauw, in heel dunne plakjes geserveerd 🙂