Banaan-chocoladebollen
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 10
Bolletjes 10
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 70
Kooktijd 5
Pel de bananen en snijd ze grof.
Smelt de kokosolie in een steelpan op een heel laag vuur. Haal de pan van het vuur zodra de olie is gesmolten.
Pureer de bananen door de kokosolie met behulp van een staafmixer of blender.
Roer kokosrasp en cacao door het mengsel en laat het geheel in 45 minuten stevig worden inde koelkast. Laat het niet te lang staan, anders wordt het té stevig en kun je er geen ballen meer van rollen.
Rol met de hand 10 ballen van het mengsel en leg deze op een bord. Zet de chocoladebollen nog 15 minuten in de koelkast om iets steviger te worden.
Bestrooi eventueel met wat extra cacaovoor het serveren.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Goede morgen…
Hoe lang kun je deze bollen bewaren? Moet dat in de koelkast? Kunnen ze ook ingevroren worden? Gebruik je die als snack? Het zou fijn zijn als dat bij het recept staat..
Vg.gr. Ria
Dag Ria, deze bollen kan je zeker een paar weken bewaren in de koelkast of in de vriezer. Yes, je gebruikt het als snack/tussendoortje.