Gember-biefstuk roerbak met bloemkoolrijst
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Ingrediënten marinade
Overige ingrediënten
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 40
Kooktijd 5
Meng in een kommetje alle ingrediënten voor de marinade door elkaar.
Snijd de biefstuk in puntjes en voeg deze toe aan de marinade. Schep om zodat alles bedekt is met de marinade. Laat minimaal een half uur marineren.
Verhit een wok op hoog vuur met wat olie. Schep hierin de biefstukpuntjes (zonder het vocht van de marinade) en bak ze 1 minuut aan.
Draai het vuur naar halfhoog en voeg de paprika en aspergebroccoli toe met een snuf zout.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur met wat olie.
Bak hierin de bloemkoolrijst met een snuf zout en peper tot deze gaar is.
Serveer de bloemkoolrijst met de gember-biefstuk roerbak.
Snijd de lente-ui in ringetjes en garneer daarmee het gerecht.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
waarom wordt het woord gember gebruikt als deze niet toegevoegd word?
Scherp! Ik ga het toevoegen aan het recept. Het moet een stuk verse gember zijn van 2cm, geraspt.
Bedankt voor de feedback!
ik klik het aan via de mail. Zie altijd wel het plaatje , maar nooit het recept
Hoi Annie,
Vervelend dat het niet je niet lukt om het recept te zien. Probeer je het op je telefoon te openen of op je computer?