Mini meatza's
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd 40
Verwarm de oven voor tot 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de pompoen in blokjes en snijd de courgette in plakken.
Kneed de Italiaanse kruiden en ½ tl zout door het gehakt en vorm hier 4 gelijke ballen van.
Druk de ballen plat op de bakplaat tot ongeveer ½ cm dik en bak ze in 25 minuten gaar in de oven.
Breng de pompoenblokjes met water aan de kook in een pan en kook deze in 10 minuten gaar.
Giet de pompoen af, voeg ¼ tl zout toe en pureer met behulp van een staafmixer of blender.
Snijd olijven, basilicum en kappertjes heel fijn en roer ze goed door elkaar. Zet apart.
Schenk het vet wat uit het gehakt is gelopen van de bakplaat af en leg er indien nodig een nieuwe laag bakpapier op.
Besmeer de meatza’s met de pompoenpuree en leg er vervolgens een paar plakken courgette op.
Bak de meatza’s nog 15 minuten.
Garneer met het mengsel van olijven, basilicum en kappertjes.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.