Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Hamist | Team Keto.nl

No comments

Paprika Kip

Paprika Kip

Paprika Kip

Macro's (per portie)

Vetten 51% (32 g)
Eiwitten 46% (64 g)
Vezels 1% (1 g)
Koolhydraten 51% (32 g)
561 Calorieën per portie

Ingrediënten

Porties 6

Kipfilet
1800
g
Ui
150
g
Kippenbouillon
250
ml
Rode paprika
1
stuk(s)
Volvette kokosmelk
60
ml
Limoensap
1
el
Kokosolie
1
el
Paprikapoeder
2
tl
Chilivlokken
1
tl
Zwarte peper
1
naar smaak
Zout
1
naar smaak

Bereidingswijze

Moeilijkheid Normal

Voorbereidingstijd 15

Kooktijd 20

1

Breng de kip op smaak met zout en peper.

2

Smelt de kokosolie in een grote pan en bak de kip goudbruin in ca. 4 min.

3

Zet de kip opzij en bak de ui voor ca. 3 min.

4

Roer de overige ingrediënten erdoor, zet het vuur laag en kook voor zo’n 10 tot 15 min. of tot de kip klaar is.

5

Serveer je Paprika Kip warm.

Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.

Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.

Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.

Plaats een reactie