Lamsgehaktballen in een tomatensaus met munt
Lamsvlees en munt zijn een super combinatie, en in deze makkelijke tomatensaus komen ze nog beter tot hun recht. Deze lamsgehaktballetjes zijn lekker met bijvoorbeeld bloemkool “rijst”, zoodles of een mediterane salade.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Stuks 8
Voor de balletjes
Voor de saus
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Hak de amandelen, knoflook, verse munt en ui fijn.
In een mengschaal, combineer alle ingrediënten voor de balletjes en draai er kleine balletjes van.
Verwarm de kokosolie in een grote hapjespan en bak de balletjes kort aan alle kanten aan.
Schep balletjes uit de pan en fruit de ui in het overgebleven bakvet.
Voeg tomatenblokjes en gemalen komijnzaad toe en roer dit goed door elkaar.
Doe de balletjes terug in de saus en laat het geheel sudderen zonder deksel op de pan tot de balletjes gaar zijn.
Op het eind de munt toevoegen.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.