Viskoekje van makreel
Deze viskoekjes zitten boordevol smaak en zijn ook nog eens makkelijk om te maken.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 3
Koekjes 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 20
Verwijder het vel en eventuele graten van de makreel.
Doe de makreel in een kom en trek uit elkaar met 2 vorken.
Maak de lente-ui schoon en snijd de wortelaanzet eraf. Snijd de lente-uitjes in dunne ringen.
Voeg de lente-uitjes, ei, amandelmeel en het sap van de citroen toe aan de makreel en meng goed door. Het moet een samenhangend geheel worden.
Maak koekjes (ongeveer 5 cm doorsnede) van het makreelmengsel. Dit gaat het makkelijkste door balletjes te vormen tussen je handpalmen en deze vervolgens plat te drukken.
Verhit 2 el kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Bak de koekjes ongeveer 8 minuten per kant in de pan, tot ze een goudbruin laagje hebben.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.