Paleo tonijnburgers
Zet eens andere burgers op tafel en maak deze overheerlijke tonijnburgers. Smullen gegarandeerd! Ben je ook gek op burgers? Natuurlijk zijn er de burgers met portobello “broodje” of tussen slabladeren. Deze burgers hebben niet eens een broodje maar zijn in plaats van vlees gemaakt met vis. Weer eens wat anders, maar wel heerlijk.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 25
Kooktijd 5
Snijd de tonijn in blokjes en hak de ui en de olijven fijn.
Snijd de ansjovis in stukjes en de tomaten in plakjes.
Meng de tonijn, lente-ui en olijven in een kommetje en laat het mengsel een paar minuten afkoelen in de vriezer.
Doe het mengsel daarna in een keukenmachine en puls tot de tonijn fijngemalen is.
Breng de tonijn op smaak met peper en zout en maak hier 4 burgers van.
Verhit een grillpan en bak hierop de tonijnburgers (bestrijk ze eventueel met wat gesmolten kokosolie tijdens het bakken).
Meng de ansjovis door de mayonaise en besmeer hiermee de burgers.
Maak de burgers af door er wat tomaat en rucola op te doen.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Een heerlijk recept. Helemaal naar mijn smaak en zeker eenvoudig.
Dank je wel Elly! leuk om te lezen!