Kabeljauw met noten-pestokorstje
Het korstje maakt deze kabeljauw extra lekker.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Ingrediënten pesto:
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Doe de ingrediënten voor de pesto in de keukenmachine en breng op smaak met peper en zout. Mix tot een egale pesto.
Hak de macadamianoten grof en meng met de pesto.
Dep de kabeljauwfilets droog met een keukenpapiertje.
Sprenkel een beetje olijfolie in een ovenschaal en leg er de kabeljauwfilets in.
Verdeel het noten-pesto mengsel over de kabeljauwfilets.
Bak de vis in ongeveer 15 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.