Gevulde portobello
Goed gevulde portobellos zijn perfect voor in je lunchbox, deze smaken zowel warm als koud lekker.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 12
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in dunne reepjes.
Maak de portobellos schoon (met een droog keukenpapiertje) en leg ze in een ovenschaal.
Verdeel de reepjes zongedroogde tomaat over de portobellos.
Breek boven elke portobello een ei.
Bak ze ongeveer 12 minuten in de voorverwarmde oven of tot het eiwit is gestold.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.