Gevulde omelet
Ei saai ‘s ochtends? Wij vinden van niet! Vul je omelet bijvoorbeeld eens met lekker gezonde groenten zoals spinazie, bloemkool, snijbiet, of...
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Klop de eieren los in een kom en breng op smaak met peper en zout.
Smelt één eetlepel kokosolie in een koekenpan, giet hier de helft van de eieren in en bak hiervan een omelet.
Herhaal voor de rest van de eieren.
Zet twee borden klaar en leg op elk bord een omelet.
Smelt de resterende kokosolie in de pan en bak hierin het gehakt rul en bruin.
Snijd ondertussen de champignons in plakjes en pers de knoflook.
Voeg champignons en knoflook toe en roerbak tot de champignons een mooi kleurtje hebben.
Voeg nu de spinazie toe en roerbak tot deze geslonken is
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gehaktmengsel over de twee borden, vouw de omelet dicht en serveer.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.