Gegrilde asperges met zalm
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Peterseliedressing
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 20
Schil de asperges en snij de onderkant er vanaf, snij ze in de lengte doormidden. Maak de portobello’s schoon en snijd in plakken.
Verhit een grillpan op middelhoog vuur. Leg de asperges in de pan en grill deze ongeveer 5 minuten per kant.
Bak daarna de portobello’s in de grillpan, of leg ze tussen de asperges als dat past. Deze zijn sneller klaar dan de witte asperges.
Doe de peterselie, olijfolie en een snuf zout en peper in een keukenmachine en mix tot een gladde dressing. (of in een hoge beker met de staafmixer)
Verdeel de witte asperges en portobello’s over 2 borden. Leg er de gerookte zalm bij. Besprenkel met de dressing naar smaak.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.