Gebakken zalm met asperges
Zalm met asperges, een combinatie om je vingers bij af te likken, die ook nog eens in een mum van tijd op tafel staat!
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 10
Verhit twee koekenpannen en smelt in de ene de ghee en verwarm in de andere de olijfolie.
Roerbak de asperges 5 min in de ghee, strooi er zout en versgemalen peper over.
Bak tegelijkertijd de zalmfilets in de olie per kant net niet gaar (zalm mag rosé van binnen zijn).
Schenk een scheut coconut aminos of glutenvrije sojasaus over de zalm en maal er peper overheen.
Serveer met de asperges.
Tip: Zalm (gerookte en gebakken) is lekker met: groene en witte asperges, doperwten, lamsoren, prei, tomaat, venkel, witlof, wortelen en zeekraal.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.