Frisse komkommerlinten met paprika
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 15
Kooktijd
Was de komkommer en snij de uiteindes er af. Schaaf dunne linten van de komkommer en doe in een kom.
Giet er de inmaakazijn en zout overheen en roer even door. Zet vervolgens iets zwaars op de komkommer (ik gebruik een bordje en een zware fles) en laat minimaal 20 minuten staan.
Snij ondertussen de steelaanzet en de zaadlijsten uit de paprika. Snij het vruchtvlees in kleine dunne reepjes.
Giet het overtollige vocht uit de kom waar de komkommerlinten inzitten. (best veel ondertussen!)
Voeg de paprika toe en hussel even door elkaar.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.