Fajita salade
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 2
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 15
Snijd de paprika in dunne reepjes. Maak de ui schoon en snijd in halve maantjes. Snijd de biefstukken in reepjes.
Verhit wat (kokos)olie in een koekenpan en bak hierin op middelhoog vuur de ui en paprika tot deze zacht worden. Voeg vervolgens de biefreepjes, specerijen en een snuf zout toe. Bak tot het rundvlees gaar is.
Snijd ondertussen de olijven in ringen. Meng de crème fraîche met wat water in een kommetje, zodat deze zacht wordt.
Verdeel de ijsbergsla over 2 borden, verdeel de olijven erover en de geraspte kaas.
Schep het bief-paprikamengsel op de sla. Maak af met een eetlepel crème fraîche.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.