Olijvenscones
Deze hartige scones zijn heerlijk bij de lunch: tijdens zowel een zondagse brunch als onderweg, maar ook als lunch op je werk. Heel veelzijdig dus! Je kunt er zelfs een voorraadje van maken en deze invriezen, zo kun je altijd even snel een scone ontdooien en meenemen.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 6
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 10
Kooktijd 30
Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Snijd de rozemarijn en de olijven fijn.
Combineer amandelmeel, baksoda, zout, kokosolie, eieren, rozemarijn en knoflookpoeder in een kom en kneed tot een soepel deeg.
Kneed de olijvenstukjes er op het laatste moment doorheen.
Verdeel het deeg in 6 gelijke stukken en vorm hier ronde scones van.
Bak de scones in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.
Ik kijk uit naar de weekmenu’s
Veel succes!