Gegrilde romanesco
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 4
Bereidingswijze
Moeilijkheid Easy
Voorbereidingstijd 5
Kooktijd 16
Breng een pan met ruim water en een snufje zout aan de kook.
Snijd de romanesco in roosjes. Eventuele grote stukken snij je doormidden. Doe in het kokend water, draai het vuur laag en laat 4 minuten zachtjes koken. Giet de romanesco af en laat even goed uitwasemen.
Verwarm de oven voor op 195 graden Celsius.
Pak een bakplaat en leg er een vel bakpapier op. Spreid de romanesco uit over de bakplaat.
Besprenkel met me olijfolie, zout en kerriepoeder. Grill de romanesco 12 minuten in de voorverwarmde oven.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.