Paleo notenrepen met honing
Het is misschien eventjes wat werk, maar het resultaat is absoluut de moeite. Eet deze paleo notenrepen als ontbijt of voedzaam tussendoortje.
Macro's (per portie)
Ingrediënten
Porties 16
Repen 16
Voor de korst:
Als topping:
Bereidingswijze
Moeilijkheid Normal
Voorbereidingstijd 20
Kooktijd 25
Verwarm de oven voor op 170 graden Celcius en zet een bakplaat met bakpapier klaar.
Meng alle ingrediënten voor de korst tot een deeg en rol/duw dit uit tot een vierkante dunne plakkaat op de bakplaat.
Bak dit gedurende 15 minuten en haal daarna uit de oven.
Verwarm de honing, ghee en kokosmelk in een pannetje en roer daarna het vanille-extract en de kaneel erdoor.
Voeg de noten en cacaonibs toe aan de honing en roer door tot alle noten bedekt zijn onder een plakkerig laagje.
Beleg hiermee de korst die je gemaakt hebt en laat het geheel in de koelkast afkoelen en hard worden.
Snijd in vierkante blokjes of repen en bewaar bijvoorbeeld ingewikkeld in wat huishoudfolie.
Schrijf je in en ontvang een
GRATIS Keto Weekmenu.
Ontdek alle voordelen van Keto door DIRECT te beginnen met ons kant-en-klare weekmenu.
Vul hieronder je naam en beste e-mail adres in en klik op inschrijven.