Salade met Kip in een Knapperig Korstje voor 2 personen

Voedingswaarde per persoon:

Calorieën 323 kcal  – Vet 20 g – Eiwit 25 g – Koolhydraten 10 g

Ingrediënten

  • 1 kipfilet
  • 1 ei
  • 40 g kokossnippers
  • 150 g sla naar keuze
  • 6 tomaten, in vieren
  • 1 komkommer, in halve maantjes
  • olijfolie
  • balsamico

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet een bakplaat met een vel bakpapier klaar.

Doe het ei in een kommetje en kluts met een vork.

Doe de kokossnippers in een ander kommetje.

Snijd de kipfilet in reepjes. Leg ze plat neer en gebruik en pan (of vleeshamer) om ze plat te slaan.

Haal elk reepje door het ei en vervolgens door de kokos. Leg op de bakplaat.

Herhaal tot alle kip op is.

Bak de kipfilet in 15-20 minuten gaar in het midden van de voorverwarmde oven.

Verdeel de sla over een kom/2 borden. Verdeel daar overheen de tomaat en komkommer. Leg daar bovenop de kip.

Besprenkel met olijfolie, balsamico en een snuf peper en zout.

 

 

Een reactie plaatsen

[Keto Weekmenu]
[Keto Weekmenu]